Home » Over Ons

Over Ons

Zorgwol staat voor genieten van wat de natuur te bieden heeft, maar wel op een verantwoorde en diervriendelijke wijze. Het is 100% natuurlijk, wordt ecologisch verpakt en we compenseren de CO²-uitstoot van de verzending.

Sheep friendly

Zorgwol is sheep friendly. We zien er nauw op toe dat onze wol komt van blije schapen die liefdevol worden verzorgd en zorgvuldig, professioneel en pijnloos worden geschoren. Onze wol komt van 100% Duitse rasschapen en we garanderen dat er nooit sprake zal zijn van mulesing. Dierenwelzijn is een belangrijk speerpunt van onze onderneming.

Compensatie van CO2-uitstoot

We geven om het klimaat, en dus vinden we het belangrijk om ook onze verantwoordelijkheid te nemen en onze carbon footprint waar we kunnen te minimaliseren en te compenseren. Daarom gaat er van iedere bestelling €1 naar Trees for All, een CBF-erkend goed doel welke bomen plant over de hele wereld en zich inzet tegen klimaatverandering en voor verbetering van de biodiversiteit. Trees for All heeft al meer dan 10,5 miljoen bomen geplant!

Dit zijn Sandra en Dribbel

Dit is Sandra, onze eigenaresse. Een onderneemster pur sang, allround lieverd, (soms een beetje te) oprecht en vooral mensen mens. Ze houdt, hoe kan het ook anders, van wandelen. Vooral met Cornelis Dribbel, de Corgi Pembroke die trouwens ook dol is op schapen. Sandra houdt van mooie en eerlijke producten, en dat is dan ook hoe ze onderneemt: mooi en eerlijk. Maar wel altijd met een vleugje vrolijkheid, kleurtjes en een gezonde dosis humor.

X