Voetbal en Zorgwol: een interview(tje)

Zorgwol Voetbal Header

Jasper (31) is een enorme liefhebber van voetbal. Hij kijkt alle wedstrijden van het Nederlands Elftal en zijn favoriete club (we laten even in het midden welke dat is, dat ligt gevoelig) en speelt al jaren zelf. Oké, het eerste zal hij niet halen, maar fanatiek is hij wel (vooral ook tijdens de derde helft). Aan de vooravond van het EK voetbal vroegen we hem om zijn ervaring met Zorgwol met ons te delen, en dat lees je in dit interview.

Waar speel je zelf voetbal?

Ik speel zelf voor DVVA (Door Vrienden Verenigd Amsterdam) als rechtsbuiten in Heren 3.

Wil je daarom niets over je favoriete club zeggen?

Dat klopt. 😉

Waarom gebruik je Zorgwol?

Ik hou ervan als mijn kicksen lekker strak zitten, ik heb dan een beter balgevoel. Ik kreeg hierdoor vroeger alleen ontzettend last van m’n voeten. Het was vooral vermoeidheid en pijnlijke tenen, maar ook blaren kwamen voor. Echt vervelend, want soms kon ik de wedstrijd niet eens uitspelen. Ik had al een hoop geprobeerd met tape en pleisters, maar dat hielp allemaal niet echt. Toen begon m’n moeder (dank je mam) over Zorgwol. Het leek me in het begin wat suf, maar nu ik het een tijd gebruik boeit me dat helemaal niks. Het helpt tegen de druk en ventileert, dus ik ben van die problemen af.

Waarom wilde je je ervaring delen?

Omdat het een probleem is waar veel voetballers in alle klassen mee te maken krijgen. Ik weet dat sommigen van mijn teamgenoten ook van alles proberen, terwijl de oplossing dus blijkbaar heel simpel is. Misschien is het niet ‘sexy’ of zo, maar als het werkt werkt het toch? Dat mag best gezegd worden en daar schaam ik me echt niet voor hoor. Ik zou het iedere voetballer zo aanraden.

Als laatste: wie wint het EK voetbal?

Ik zou natuurlijk Nederland moeten zeggen, maar dat denk ik helaas niet. Ik ga voor Engeland. Bellingham en Foden gaan de grote sterren van dit toernooi worden.

Speel je voetbal? Gebruik Zorgwol!

In welke klasse of divisie je ook speelt, of je nu voor de lol voetbalt of bloedfanatiek bent, Zorgwol zorgt voor je voeten. Het is heel simpel in gebruik (dat lees je hier) en natuurlijk verkrijgbaar in onze webshop. Veel speelplezier en geniet natuurlijk van het EK!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

X